Journalistpraktikant

Interesserer du dig for et godt arbejdsmiljø og arbejdsmarkedsforhold? Og synes du det er spændende at arbejde på et praktiksted i krydsfeltet mellem journalistik og politisk kommunikation? Så bliv praktikant hos BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø.

Interesserer du dig for arbejdsmarkedsforhold og arbejdsmiljø og synes du det er spændende at arbejde på et praktiksted i krydsfeltet mellem journalistik og politisk kommunikation, så er Branchefællesskab for Arbejdsmiljø et oplagt praktiksted for dig.

Vi udvikler aktiviteter som støtter arbejdspladserne i selv at forbedre deres arbejdsmiljø. Det gør vi ved at lave værktøjer målrettet arbejdspladserne, ved at tilbyde viden igennem artikler, opslag på sociale medier, gennem videointerviews, podcasts - og ved at arrangere konferencer og træf. Vores primære målgruppe er ledere, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter overvejende på det offentlige område.

Som praktikant får du varierende opgaver med mulighed for at komme ud og lave research, reportager og møde kilder. Derudover vil du som praktikant også få mulighed for at få en stor indsigt og viden om arbejdsmiljøområdet i Danmark og opbygge et kildenetværk blandt politisk valgte i de faglige organisationer og eksperter. Og så får du en arbejdsplads i hjertet af København.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • At skrive artikler om de aktiviteter vi laver, herunder researche og interviewe eksperter og cases.
  • At optage og klippe små ekspertinterviews eller interviews/minireportager med arbejdspladser.
  • At lave opslag målrettet vores 17.000 følgere på Facebook, på Instagram og LinkedIn på de sociale medier.
  • At arbejde med podcast, herunder researche, optage og redigere

Du kan læse mere uddybende om arbejdsopgaverne i PDF`en her.

Om dig:

  • Du interesserer dig for arbejdsmiljø og arbejdsmarkedsstoffet
  • Du synes det er fagligt udfordrende at arbejde med det samme emne på flere medier
  • Du er initiativrig, ansvarsbevidst og god til at arbejde både selvstændigt og i teams

Om os: 

I BFAs sekretariatet er vi 12 ansatte: Fire konsulenter, en sekretær, en økonomiansvarlig, fem studerende og en sekretariatschef. Af de 5 studerende arbejder tre med hjemmesider og SoMe, to arbejder som projektstudenter. Vi arbejder ihærdigt med at skabe et godt arbejdsmiljø for vores brancher og lægger samtidig stor vægt på at have en sjov og inspirerende hverdag med et godt arbejdsmiljø i vores sekretariat.

Læs mere om hvem vi er og hvad vi laver på www.arbejdsmiljøweb.dk eller www.facebook.com/arbejdsmiljo/

Kontaktoplysninger:

Sekretariatschef, Peter Klingenberg, mobil: 20906814

Kommunikationskonsulent og praktikvejleder, Rasmus Monnerup Jensen, mobil: 41332471


Senest revideret den 22. april 2020